Ritmos Sabrosos med Tony Moreaux & Asokere| Fredag den 31. marts 2017 på Casa V58

31 mar 17

Fredag den 31. marts på Casa V58 Vestergade 58, 8000 Aarhus C

Adgang fra kl. 20:30. Entré kr. 100,-

” Ritmos Sabrosos med Tony Moreaux & Asokere ”

Kl. 20:30 – Adgang
kl. 21:00 – Intro undervisning
kl. 21.45 ca – Intro slutter
kl. 22:00 – Tony Moreaux & Asokere går på scenen
kl. 22:50 ca – Pause
kl. 23:15 ca 2. sæt med Tony Moreaux & asokere
kl. 00:15 ca Bandet slutter
kl. 00:15 ca – Salsaboyz Dj går på

Tony Moreaux & Asokere er et nyetableret 9 mands salsaorkester bestående af et stjernehold af musikere og sangere, de fleste cubanske. Orkestret spiller et bredt spektrum af dansevenlig cubansk musik i genrerne salsa, timba, rumba, reggaeton, son. Det rytmiske tillokkende band kan opleves fredag den 31. marts på CasaV58, Vestergade 58, 8000 Aarhus C, hvor der også serveres cubansk mad under hele arrangementet.
Og som sædvanen foreskriver kan vi ikke springe intro i salsa over. Den ledes endnu en gang af the fabulous Salsaboyz, ledet af Claus Overbeck og assisteret af den charmerende Sara Delaini.

Han er en dygtige og charmerende salsainstruktør, som vil give en indføring i salsa trinene til alle, der ønsker at være med. Introundervisningen starter kl. 21:00 og slutter 45 minutter senere, ca. 21:45. Derefter byder vi salsaorkestret velkommen.

Orkestret er stiftet af og ledes af den herboende cubanske perkussionist Tony Moreaux. Tony er vokset op i en familie af sangere og musikere. I en tidlig alder fulgte han i familiens musikalske fodspor. Efter endt uddannelse fik han sin professionelle debut i salsagruppen Carlos Manuel y su Clan, som hittede stort sidst i 90’erne. Senere blev han optaget i Afro-Cuban All Stars (tidligere Buena Vista Social Club), som han har turneret med over hele verden og fortsat er en fast del af.
Igennem hans karriere har Tony Moreaux spillet med en række verdenskendte og anerkendte kunstnere som bl.a. George Benson, Juan de Marcos, Roy Hargrove, Alexander Abreu og Luis Conte, og har desuden delt scene med flere af de største cubanske orkestre som Habana de Primera, Pupy y Los que Son Son, Bamboleo, Klimax, m.fl. Tony Moreaux er blandt de dygtigste og mest talentfulde perkussionister fra Cuba. Han er kreativ og gennem hans karriere har Tony Moreaux spillet med en række verdenskendte og anerkendte kunstnere som bl.a. George Benson, Juan de Marcos, Roy Hargrove, Alexander Abreu og Luis Conte, og har desuden delt scene med flere af de største cubanske orkestre som Habana de Primera, Pupy y Los que Son Son, Bamboleo, Klimax, m.fl. Tony Moreaux er blandt de dygtigste og mest talentfulde perkussionister fra Cuba. Han er kreativ og ualmindeligt rytmisk begavet, hvilket kommer til udtryk gennem hans legende og energiske stil. Tony Moreaux’ diskografi inkluderer indspilninger med bl.a. Alexander Abreu, Afro-Cuban All Stars, Carlos Manuel y su Clan, Eliel Lazo, Grupo Danson, Chucho Valdes, Picason, Latin Dance Band og det Norske Radioorkester.
Efter koncerten spilles der salsa discotek med Salsaboyz til kl. 01:45.
Entré kr. 100,- (entreen inkluderer 1 mexicansk Sol øl til de første 100 gæster, samt én gang gratis garderobe. Cubansk mad koster kr. 80 per kuvert).