Smægtende Salsa med Bazwing & La Razón| Fredag den 04. august 2017 på Casa V58

4 aug 17

Fredag den 04. august 2017 på Casa V58 Vestergade 58, 8000 Aarhus C

Smægtende Salsa med Bazwing & La Razón

Næste salsaarrangement byder på et sprudlende salsaorkester med Jorge Bazwing i spidsen. Komponist, forsanger og tidligere frontfigurer i Grupo Niche, aflægger han og sit band, et besøg hos Club Camaleón på CasaV58, Vestergade 58 fredag den 4. august. Scenen og dansegulvet er klart til at modtage det veloplagte publikum kl. 20.30.
Det 8 – mand store salsaorquester Jorge Bazwing & La Razón har besøgt os tidligere i 2008, 2011 og 2014 samt 2003 (Gran Teater for Dans).

Intro danseundervisningen forestås under kyndig vejledning af The Fabulous Salsaboyz. Intro undervisning og animation starter kl. 21:00 til 21.45, hvorefter bandet går på scenen.

Jorge Bazwing & La Razón består først og fremmest af forsangeren Jorge Cuero Bazan, som har en lang salsa tradition bag sig. Den karismatiske sanger har ydet sit bidrag hos populære og kendte personligheder som Tito Puentes, Celia Cruz, Eddie Palmieri, og ikke mindst været forsangeren i Grupo Niche samt en af stifterne af bandet sammen med Jairo Varela.
Under Europa turnéen i 1986 med Tito Puente forelskede han sig i Cologne (Köln DE), hvor han den dag i dag er bosat i. Det var her han startede sit band, hvis repertoire markerer sig for en ekseptionel eksponering af colombiansk som puertoricansk salsa samt Boogaloo, og som en af de få, spiller de også merengue. Jorge Bazwing & Guateque har høstet stor popularitet både i Europa samt under turnér i Canada, Cuba, USA o.a.
Lad os blive fortryllet af denne colombianske sanger og komponist og hans besætning af musikere fra Panama, Cuba, Chile, Tyskland og Colombia.
Puerto Rico og New York har været værtsland for nogle af disse musikere, som bosatte sig dér i en lang årrække inden de valgte Tyskland.

Efter bandet fortsætter festen med salsotek, og i roret sidder der the fabulous Salsaboyz, som lokker til dansegulvet med velassorterede salsatoner.

Entré kr. 100,-