Trypical Cumbia | Fredag den 2. september 2016 på Gyngen

Trypical Cumbia er et multietnisk Power-band af format! Bandet har sit udgangspunkt i forskellige Sydamerikanske stilarter med stærke rødder i særligt Cumbia fra Colombia og merengue fra den Dominikanske Republik. Der er lagt op til absolut latin-party og dans med dette ekstremt velsvingende ensemble, som har medlemmer fra Colombia, Chile, Brasilien og Danmark.

Hele den velsvingende ensemble kan høres og danses til på Kultur Gyngen under Århus

Festugen, fredag den 2. september – Mejlgade 53, 8000 Århus C. Der er adgang fra kl. 21:00

Ingen inciterende rytme uden behørigt intro undervisning. Den forestås under kyndige vejledning af Ada Mortensen, som har en lang danse tradition indenfor salsa, cumbia, cumbión, merengue o.a. Intro undervisning starter kl. 21:30 til 22:15, hvorefter bandet gør sin entré på scenen. Alle er velkomne – Sean todos bien venidos.

Trypical Cumbia er pt et af de mest turnerende latinorkestre i Norden og bandet trækker altid fulde huse, Ridehuset i Århus, Kolding, Ry, festivaler på Sjælland, i København, Roskilde, Valby Kultur Festival, La Casa Latinoamericana, kommende turné i Tyskland, m. fl. stærkt støttet af en trofast fanskare, som ikke kan modstå den meget medrivende og dansevenlige 100% live latinmusik.

Efter bandet har vi sædvanen tro en af vores DJ til at spille videre med gode gamle og nye tropiske toner i salsa.

Entré kr. 75,-